Κλιντ Ίστγουντ: «Τι είναι πολυτέλεια» – Ένα μάθημα ζωής στη νέα γενιά

28/11/2024 | 08:47

Ο Κλιντ Ίστγουντ, 94χρονος θρύλος του Χόλιγουντ, διατύπωσε για τη νέα γενιά ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της μέχρι τώρα ζωής του:

«Μην ψάχνετε για πολυτέλεια σε ρολόγια ή βραχιόλια, μην ψάχνετε για πολυτέλεια σε βίλες ή ιστιοφόρα! Πολυτέλεια είναι το γέλιο και οι φίλοι, πολυτέλεια είναι η βροχή στο πρόσωπό σου, πολυτέλεια είναι οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Μην ψάχνεις την πολυτέλεια στα μαγαζιά, μην την ψάχνεις στα δώρα, μην την ψάχνεις στα πάρτι, μην την ψάχνεις στις εκδηλώσεις!

Πολυτέλεια είναι να σε αγαπούν οι άνθρωποι, πολυτέλεια είναι να σε σέβονται, πολυτέλεια είναι να έχεις ζωντανούς τους γονείς σου, πολυτέλεια είναι να μπορείς να παίζεις με τα εγγόνια σου.

Η πολυτέλεια είναι αυτό που δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα…».

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)