Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα από την τηλεόραση ότι με πήραν στο Maestro»

25/11/2022 | 11:14

 

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που πήρε τελικά το ρόλο της στο Maestro και τη ψυχοθεραπεία που κάνει.

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ; Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό» είπε αρχικά.

«Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας