Κλειστό και τις επόμενες ημέρες το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Κατά την, προβλεπόμενη, διαδικασία, κατάρριψης χιονοστιβάδων που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς, εκτεταμένες και ακραίες  χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών, συνολικού ύψους 2,5 μέτρων, αποκολλήθηκαν τεράστιοι όγκοι χιονιού, σε μεγάλη έκταση, από την πλευρά της “Νεραιδόραχης’’-“Στύγας”, οι οποίοι κατέστρεψαν ένα πυλώνα του αναβατήρα “Στύγα” (τον υπ’ αριθ. Νο  5), με συνέπεια, ο αναβατήρας αυτός, τουλάχιστον προσωρινά, να τεθεί, εκτός λειτουργίας.
Μας ενημερώνει ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και συνεχίζει: 
Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων, των χιονοδρόμων και των επισκεπτών του Χιονοδρομικού μας Κέντρου και μέχρι να καταρριφθούν όλες οι χιονοστιβάδες, σε όλες τις πλευρές του βουνού, το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, θα παραμείνει, κλειστό, για τις επόμενες ημέρες.
Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου, για τον άριστο επαγγελματισμό και την ετοιμότητα που επέδειξε, κατά την κατάρριψη της επικίνδυνης χιονοστιβάδας.
Για την επανέναρξη της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, θα εκδοθεί, νεότερη ανακοίνωση.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε