Κλειστή η Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα – Σοβαρά επεισόδια με Ρομά σε Μέγαρα και Ασπρόπυργο

07/12/2022 | 20:39

Νέα ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στα Μέγαρα στο ύψος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο οδόστρωμα με συνέπεια να έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 39ο έως το 42ο χλμ της νέας εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και οχήματα της πυροσβεστικής.

Στην εθνική οδό υπάρχει ανάσχεση των οχημάτων με την κυκλοφορία να εκτρέπεται προς την παλαιά εθνική οδό.

Έκλεισε ο Προαστιακός στον Ασπρόπυργο

Νωρίτερα υπήρξε μικρή ένταση και στον Ασπρόπυργο.

Άτομα έβαλαν φωτιές στην περιοχή κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή. Μάλιστα λόγω του καπνού έχει διακοπεί η κίνηση των συρμών.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφέρει τα εξής: Εξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου , με εντολή της πυροσβεστικής, η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού.

Πάντως σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα χωρίς να γίνουν κάποιες ενέργειες ωστόσο για αρκετή ώρα ταλαιπωρούνται οι επιβάτες σε δύο συρμούς που έχουν ακινητοποιηθεί.

in.gr

Φωτιά σε κατοικία στο Ζευγολατιό Κορινθίας

Βύρωνας: συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε οδηγό ταξί

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

Α. Παναγιωτόπουλος: «Δεν θα μείνει τίποτα από τα Μαύρα Βουνά του Αράξου»

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 137 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα

Κύπρος: Δύο γυναίκες στη φυλακή για σφετερισμό περιουσιών στα κατεχόμενα

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

Έλενα Κρεμλίδου για την δική της υπόθεση revenge porn: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει συγκατάθεση»