Kλείνουν οι δήμοι την Παρασκευή 21 Μαρτίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας

17/03/2025 | 12:05

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δήμοι την Παρασκευή 21 Μαρτίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί, για τις 11:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8), ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδίακαι καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»