Kλείνουν οι δήμοι την Παρασκευή 21 Μαρτίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας

17/03/2025 | 12:05

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δήμοι την Παρασκευή 21 Μαρτίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί, για τις 11:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8), ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδίακαι καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι