Κλάματα “on air” για Μενεγάκη – Θεοδωρίδου – ΒΙΝΤΕΟ

30/06/2020 | 21:12

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην σημερινή εκπομπή της, η οποία ήταν η προτελευταία. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια αύριο Τετάρτη θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Alpha. Μετά, λοιπόν, την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη», η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου, ξέσπασε σε κλάματα on air.

“Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό”, είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: “Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη”.

Στη συνέχεια βγήκε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θυμήθηκε τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασε με την παρουσιάστρια και της έδωσε την πιο όμορφη ευχή!

«Για εμένα δεν υπάρχει κανένα τέλος… Αυτή η πορεία, αυτό το ταξίδι είναι πάνω από αρχή και τέλος… μου είναι δύσκολο αυτό που κάνω εγώ τώρα… Να είναι όλα τέλεια και μαγικά! Επειδή εγώ σε ξέρω θα πω… Επειδή το μυαλό σου είναι η δύναμή σου, τώρα ήρθε η ώρα να περάσει η δύναμη από το μυαλό στην καρδιά σου και να είναι η καρδιά σου δυνατή…».

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε