KKE: «Βιομηχανία» ρουσφετιών της ΝΔ το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

28/06/2025 | 11:29

Το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, μετά από τις παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να «ξεπλυθεί» μέσω των παραιτήσεων των κυβερνητικών στελεχών, καθώς το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν περιορίζεται μόνο στις ευθύνες των αρμόδιων υπουργών ή όσων οι συνομιλίες καταγράφονται στη δικογραφία.

Η “βιομηχανία” ρουσφετιών που φέρει συνολικά τη βούλα της κυβέρνησης της ΝΔ, λειτουργούσε μέσα από ένα πλήρως διαβλητό σύστημα πληρωμών το οποίο αναπτύχθηκε πάνω στο έδαφος της αντιλαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ. Αυτό το σύστημα συνδιαμόρφωσαν όλες οι κυβερνήσεις, από κοινού με τις Βρυξέλλες, με σκοπό να χρυσώσουν το χάπι της καταλήστευσης του βιοπαλαιστή αγρότη από τα μονοπώλια. Σήμερα απλά έρχεται στην επιφάνεια η “κορυφή του παγόβουνου”.

Τέλος, το ΚΚΕ επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση: «Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην καταφύγει στη γνωστή της πρακτική, αυτή της συγκάλυψης και για αυτήν την υπόθεση, όπως επίσης να μην τολμήσει να φορτώσει στις πλάτες των βιοπαλαιστών αγροτών και του ελληνικού λαού τα “σπασμένα” από το “φαγοπότι” του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως φαίνεται ότι σχεδιάζει να κάνει».

ertnews.gr

Νίκος Κοκλώνης: Ανάρτηση με νόημα μέσα σε πισίνα – «Όταν σταματάς να τρέχεις, αρχίζουν να έρχονται όλα»

“Η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου”

ΠΟΥ: Το 40% των θανάτων στην Ευρώπη ετησίως θα μπορούσε να αποφευχθεί – Οι 4 «ένοχες» νόσοι

Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται την Δευτέρα

Ανθή Βούλγαρη για τη μητρότητα: Είναι καλύτερη από αυτό που φανταζόμουν

Στέλιος Κουδουνάρης για τον καβγά με την Ελένη Φουρέιρα: «Είχαμε σκοτωθεί, δεν την πίστευα ότι έγιναν έτσι τα πράγματα»

Σύσκεψη συντονισμού στην ΠΕ Αχαΐας για τις υψηλές θερμοκρασίες – Σε ετοιμότητα η Πολιτική  Προστασία

Πάτρα: Αυξημένη επιφυλακή στα δάση λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς – Πού θα απαγορεύεται η κυκλοφορία την Κυριακή