ΚΚΕ: Να στηρίξει η κυβέρνηση τα ΕΛΤΑ για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών

01/11/2025 | 18:29

«Η κυβέρνηση έχει όλη την ευθύνη ώστε, αντί για λουκέτα, απολύσεις και ιδιωτικοποίηση να στηρίξει τα ΕΛΤΑ με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και βελτίωση των υποδομών, για να εξασφαλίζεται η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, σε κάθε γωνιά της χώρας», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Ευθύνη βέβαια έχουν κι όσοι -από τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα- που τώρα εμφανίζονται έκπληκτοι εξαιτίας της πίεσης και των λαϊκών αντιδράσεων, ωστόσο στήριξαν βήμα το βήμα το σχέδιο εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί λοιπόν να γίνει αποδεκτό από το να σταματήσει το κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ και να διασφαλιστεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας τους», προσθέτει.

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!