ΚΚΕ για Τέμπη: Στο προσκήνιο τα ερωτήματα για την παραποίηση και διαρροή στοιχείων

10/04/2024 | 12:05

«Η παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ ότι υπήρξε παραποίηση και διαρροή κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων του εγκλήματος των Τεμπών, που αξιοποιήθηκαν στην πορεία για να ενισχυθεί η κυβερνητική θεωρία του «ανθρώπινου λάθους» ως κύριας αιτίας του συμβάντος, θέτει ξανά στο προσκήνιο τα ερωτήματα για το πώς, από ποιους και με ποιων εντολή έγινε αυτή η παραποίηση και διαρροή» επισημαίνει σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Πρόκειται για ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα και που η κυβέρνηση προσπαθεί συστηματικά να αποφύγει, παριστάνοντας την ανήξερη και κυρίως την αθώα» πρσθέτει το ΚΚΕ.

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο