ΚΚΕ Αχαΐας: Σύσκεψη-συζήτηση με τον Θανάση Τζίμα

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας καλεί σε σύσκεψη-συζήτηση τους αυταπασχολούμενους και τους μικρούς ΕΒΕ με θέμα: «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί ΕΒΕ αντιστεκόμαστε! Καμία αναμονή! Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ!»  με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος ΕΒΕ, την Τετάρτη 1 Φλεβάρη στις 6:30μ.μ. στην Πάτρα στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέα 12).

 

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, μικρέμπορους, αυτοκινητιστές της Πάτρας από την ΚΟΒ ΕΒΕ της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ στο Νότιο και το Αρκτικό διαμέρισμα, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βιτάλη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος ΕΒΕ, αλλά και στο Κέντρο της Πάτρας με επικεφαλής τον Χάρη Βουρδουμπά, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου συζήτησαν με τους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τη συνολική κατάσταση στο χώρο των ΕΒΕ.

ΚΚΕ Αχαΐας: Σύσκεψη-συζήτηση με τον Θανάση Τζίμα

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο