Κινδύνευσε στη θάλασσα ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, μετά από βλάβη στο σκάφος του – Έριξε φωτοβολίδα και τελικά τον εντόπισε το Λιμεναρχείο!

Είναι γνωστό πως ο γνωστός Σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, έχει αδυναμία εκτός από το επάγγελμά του και στη θάλασσα.

Λίγο όμως έλειψε να τεθεί η ίδια του η ζωή σε κίνδυνο, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός και ο ίδιος βρισκόταν σε απομακρυσμένη περιοχή, δίχως να μπορεί να έχει επικοινωνία.

Τελικά, διατηρώντας την ψυχραιμία του, έριξε μια φωτοβολίδα και άμεσα το Λιμεναρχείο Φισκάρδου έφθασε στο σημείο.

20953712_1470150033051148_8489199829383613838_n.jpg

Μάλιστα ο ίδιος τους ευχαριστεί μέσω της σελίδας του στο facebook:

“ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ OFF ΛΟΓΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΩΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ”.

Φωτιά στην Εύβοια: Στον ανακριτή σήμερα ο 52χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό

ΕΠΟ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 6 Ιουλίου

Σπιτικό παντεσπάνι

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν σήμερα Κυριακή

Σία Κοσιώνη: «Με τον Κώστα Μπακογιάννη έχουμε μία σχέση πολύ βαθιά, πολύ ουσιαστική»

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια για το Λύκειο Ερυμάνθειας

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;