ΚΙΝΑΛ: Κυβέρνηση ράβε-ξήλωνε

02/01/2021 | 13:52

Για έλλειψη ξεκάθαρου σχεδίου κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την αυστηροποίηση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το lockdown, ο Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: “Κυβέρνηση Ράβε Ξήλωνε. Η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο, μπερδεύοντας τους πολίτες, οδηγώντας σε αδιέξοδο επαγγελματίες και καταναλωτές. Για ακόμη μια φορά, δείχνει έλλειψη στρατηγικής και ανεπάρκεια. Η επίμονη της, δε, στα οριζόντια μέτρα σε όλη την επικράτεια, είναι λάθος. Μόνη λύση η πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για το ασφαλές άνοιγμα, μετά από μαζικά τεστ”.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο