Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Αδιανόητο παιχνίδι με τρομερά γκολ και υπογραφή Μποτία

17/09/2023 | 21:38

 

Το ομορφότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League έγινε στην Καισαριανή, με τον με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 4-4 για την τέταρτη αγωνιστική. Απίστευτο σκορ και θέαμα πρόσφεραν οι νεοφώτιστες ομάδες.

Πανσερραϊκός και Κηφισιά συγκρούστηκαν στο ντέρμπι των νεοφώτιστών της Super League στην Καισαριανή, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα παιχνίδι βγαλμένο από την… Premier League, το οποίο έληξε ισόπαλο 4-4!

Ο φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκαν με 3-0 στο 22′ χάρη σε φοβερά γκολ των Δεληγιαννίδη, Στάικου και Μπέργκστρομ.

Στη συνέχεια, ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαγέκ στο 44′ και η Κηφισιά μείωσε σε 1-3 με φοβερό γκολ του Κωνσταντακόπουλου στο 56′.

Στο 72′ ο Οζέγκοβιτς έκανε το 2-3 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της Κηφισιάς για ανατροπή, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει το 4-2 με δέκα παίκτες, χάρη σε γκολ του Πηλέα.

Η Κηφισιά δεν το έβαλε, όμως, κάτω και κατάφερε στο 96′ να μειώσει σε 3-4 με κεφαλιά του Τετέι και στο 102′ ο Μπότια διαμόρφωσε το τελικό 4-4, υπογράφοντας τον επίλογο ενός ασύλληπτου παιχνιδιού.

https://www.newsit.gr/

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι