Κίεβο: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 44 τραυματίες στα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας

17/06/2025 | 09:05

Τα ρωσικά πλήγματα τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι στο Κίεβο, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο στρατιωτικός περιφερειάρχης της ουκρανικής πρωτεύουσας Τιμούρ Τκατσένκο.

Επικαλούμενος προκαταρκτικές πληροφορίες, ο αξιωματούχος ανέφερε πως «υπάρχουν ήδη 14 νεκροί στο Κίεβο», συμπληρώνοντας πως βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων κάτω από τα συντρίμμια. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 44 άτομα τραυματίστηκαν από τα νυχτερινά πλήγματα σε κατοικημένες περιοχές.

Στη Ναυπακτία ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ – ΒΙΝΤΕΟ

Πανελλήνιες 2025: Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω sms για τις βαθμολογίες

Φιλανθρωπική βραδιά του ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών – ΦΩΤΟ

Ο Μοϊκανός: Στην άγρια φύση της Κορσικής

Πάτρα: Εντατικοί έλεγχοι του Λιμενικού Σώματος στις παραλίες (ΦΩΤΟ)

Άραχθος: Σε 11χρονο με προβλήματα όρασης ο κερατοειδής του Σπύρου – Ζωή σε 11 ανθρώπους έδωσαν τα 2 παιδιά

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Αναστολή σύμβασης για το πρόγραμμα γονιδιωματικού ελέγχου νεογνών – Ανάγκη αποκατάστασης της αδικίας της σύμβασης των προσωπικών παιδιάτρων

Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»