Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο 59χρονος παθολόγος που καταγγέλθηκε για βιασμό 18χρονης

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο 59χρονος γιατρός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 18χρονης πελάτισσας του.

Ο ιδιώτης παθολόγος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή και η απολογία του διήρκησε περίπου 2 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι η νεαρή παρεξήγησε την ιατρική εξέταση.

Ο παθολόγος κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης της 18χρονης που πραγματοποίησε στο ιατρείο του προέβη σε ασελγείς πράξεις, αγγίζοντας μέρη του σώματος που δεν δικαιολογούνταν. Mετά την προδικασία θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

ertnews.gr

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ