Κεραυνός σκότωσε 150 ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα της Δυτ. Ελλάδας

Περίπου 150 ζώα νεκρά και εκτεταμένες ζημιές είναι ο απολογισμός του χτυπήματος κεραυνού σε σταβλική εγκατάσταση στην περιοχή Βάλτος Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κεραυνός έπεσε στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης (3/3) και προκάλεσε ζημιές σε στάβλο και αποθήκη με ζωοτροφές, ενώ τα 150 ζώα της κτηνοτροφικής μονάδας πέθαναν ακαριαία.

Ο στάβλος και η αποθήκη υπέστησαν μεγάλες ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε στη συνέχεια, ενώ επενέβη η πυροσβεστική για την κατάσβεσή της.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι