“Κατσάδα” Λ. Μενδώνη στην προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας: “Έχετε πάρει εκατομμύρια” ΒΙΝΤΕΟ

26/03/2025 | 08:54

Η Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε την Τρίτη 25 Μαρτίου την Αργολίδα κάνοντας παράλληλα αυτοψία στα έργα που υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στην περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου.

Ωστόσο, η υπουργός κατέληξε να έχει λίγο αργοτερα έναν έντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Λίνα Μενδώνη εκνευρίστηκε με την κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων.

Η υπουργός Πολιτισμού ρώτησε, βλέποντας την εικόνα του χώρου, “γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;”, με την κ. Παπαδημητρίου να της απαντά ότι “δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000”.

“Σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχετε πάρει εκατομμύρια! Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!”, είπε η Λίνα Μενδώνη σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, φανερώνοντας τον μεγάλο της εκνευρισμό.

“Δεν γίνεται να είναι μέσα στην πόλη αυτό”, ξαναλέει.

Η προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας προσπάθησε να εξηγήσει τη δική της θέση, αλλά η υπουργός είχε ήδη εκνευριστεί με όσα είδε και επέπληξε τους υπεύθυνους, ενώ κάποιοι παρευρισκόμενοι που ήταν μπροστά επιχείρησαν να εμποδίζουν την κάμερα που τράβαγε το περιστατικό.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία