Κατρίνης: Στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι υπάρχει κοινωνική ανάγκη για πολιτική αλλαγή

16/06/2025 | 13:53

«Εγώ βλέπω και από τις δημοσκοπήσεις ότι υπάρχει μια κοινωνική ανάγκη για πολιτική αλλαγή», υπογράμμισε ο βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης.

Όπως τόνισε ο κ. Κατρίνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, «η πλειοψηφία των ερωτώμενων, παρά το γεγονός ότι τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση διακριτά, την ίδια στιγμή ζητάει πολιτική αλλαγή. Ζητάει μια άλλη κυβέρνηση. Δεν δηλώνει ικανοποιημένη από τη σημερινή, αλλά δεν τρέφει και προσδοκίες ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν αν παραμείνει η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Θεωρούμε λοιπόν, ότι η μεγάλη μάχη για εμάς είναι να φέρουμε αυτόν τον κόσμο που θέλει πολιτική αλλαγή σε μία θετική επιλογή, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ».

«Χρειάζεται μια αντιπολίτευση δυναμικότερη, ώστε πραγματικά η κυβέρνηση να αισθάνεται την απειλή»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «με οργή, διαμαρτυρία και αγανάκτηση, νομίζω ότι δεν λύνονται τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χρειάζεται εντονότερη προσπάθεια. Χρειάζεται μια αντιπολίτευση δυναμικότερη, ώστε πραγματικά η κυβέρνηση να αισθάνεται την απειλή και να μην έχει αυτή την αλαζονεία».

Τέλος, ο κ. Κατρίνης επισήμανε πως «βλέπουμε ότι οι πολίτες δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι. Άρα, τι θέλουν; Θέλουν κάτι διαφορετικό. Αυτό λοιπόν, για μας είναι ο μεγάλος στόχος και νομίζω ότι αυτό το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να φαίνεται και δημοσκοπικά αλλά και πολιτικά».

Ο Μάικλ Ντάγκλας απολαμβάνει το τέλος της καριέρας του

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι η προθεσμία της 1ης Αυγούστου για τους δασμούς δεν θα αλλάξει

Ευάννα Ζουμπούρογλου: «Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μου ήθελα πολύ να τρώω τουρσί»

Ο γιος του Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μποταφόγκο

Γιόνας Βαλαντσιούνας για το μέλλον του: «Όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο»

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

Κ. Χατζηδάκης για Λιβύη: Χρειάζεται αποφασιστικότητα σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο