Κατρίνης: Δεν θα συμβιβαστώ με την εικόνα ενός μικρομεσαίου κόμματος του 13%

02/09/2024 | 08:49

«Βρίσκομαι απέναντι σε κάθε κατεστημένη και συντηρητική επιλογή. ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δεν πάνε μαζί», τόνισε με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «τα κόμματα έχουν αρχές και αξίες. Δεν είναι κέντρα διερχομένων για να φεύγει κάποιος, να πηγαίνει απέναντι και μετά, με την ίδια ευκολία, να επιστρέφει σα να μη συμβαίνει τίποτα».

Ακόμη, με τις δηλώσεις του στο OPEN επισήμανε ότι «η μάχη είναι πολιτική και όχι προσωπική. Όλοι θα κριθούμε από την κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης».

Επίσης, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι συμμετέχοντας στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι αποφασισμένος για δύο πράγματα:

«1ον: Να μη συμβιβαστώ με την εικόνα ενός μικρομεσαίου κόμματος του 13% και του 15% που θα έχει στόχο τη δεύτερη θέση.
2ον: Να μιλήσω ξεκάθαρα και ανυποχώρητα για μια μεγάλη παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει».

Σε ερώτηση για το αν η πρόταση του για μεγάλη παράταξη οδηγεί στη ρευστοποίηση του ΠΑΣΟΚ ή τη μετατροπή του σε συνιστώσα, ο Μιχάλης Κατρίνης απάντησε λέγοντας: «Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, από τη στιγμή που είχαμε κατάρρευση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα το ΠΑΣΟΚ έχασε πάνω από 100.000 ψήφους, δεν συνιστά ρευστοποίηση; Παράλληλα ένα μικρομεσαίο κόμμα που βρίσκεται σε μια παρατεταμένη περίοδο φθοράς, αναπόφευκτα προορίζεται για συνιστώσα σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Μήπως αυτό θέλουν κάποιοι;»

https://www.ieidiseis.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου