Κάτω Αχαΐα: Ελεύθερος ένας εκ των συλληφθέντων για τα χιλιάδες “μαϊμού”

Ελεύθερος αφέθηκε o ένας εκ των συλληφθέντων που είχε κατηγορηθεί όπως είχε αποκαλύψει το tempo24 για τα 40.000 “μαϊμού” μπλουζάκια στην Κάτω Αχαΐα.

“Μαϊμού” ρούχα αξίας χιλιάδων ευρώ σε αποθήκη στην Κάτω Αχαΐα – Τρεις συλλήψεις

Όπως υποστήριξαν οι συνήγοροί του Ηλίας Καραμπελιάς και Θεόδωρος Χρονόπουλος, η πραγματική αξία των ευρημάτων ήταν πολύ χαμηλή, ενώ η ποιότητα τους δεν ήταν ικανή να προκαλέσει σύγχυση περί της μη γνησιότητας τους στον καταναλωτή.

Η δε κακουργηματική δίωξη δεν είναι δυνατό να στηριχθεί τόσο από τα ευρήματα όσο και από την σχηματισθείσα δικογραφία, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του.

Οικονομική Αστυνομία: Όλα όσα βρέθηκαν στην αποθήκη της Κάτω Αχαΐας-“Κατασκευή και αποθήκευση απομιμητικών ειδών ένδυσης”

Ολυμπιακός: Επιπλέον εισιτήρια για τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό Κυπέλλου

Πανεπιστήμιο Πατρών: «Πάμε με Ποδήλατο» την Κυριακή 

Πτήση της Lufthansa έμεινε χωρίς πιλότο – Λιποθύμησε ο συγκυβερνήτης

Οι δασμοί της νέας «δημιουργικής καταστροφής» και της προεκλογικής συνέπειας του Trump

Σε εξέλιξη οι απευθείας συνομιλίες Κιέβου – Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη

Πάτρα:  3ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία

Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή

Δυτική Ελλάδα: Πώς συνελήφθη ο πρώην διαιτητής της Super League με ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα της πειρατικής τηλεόρασης – Ο αδερφός & οι συνεργοί