Κατέθεσαν αίτηση κατά της απόφασης προφυλάκισης τους δύο ύποπτοι για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών της Μόσχας

28/03/2024 | 19:20

Ο Αμιρτσόμ Ισλάμοφ και ο πατέρας του Ισροήλ Ισλάμοφ, δύο από τους οκτώ υπόπτους που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών στην Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης προφυλάκισης τους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

Η οικογένεια Ισλάμοφ- τα αδέρφια Αμιρτσόν και Ντιλοβάρ και ο πατέρας τους Ισροήλ, που κατάγονται από το Τατζικιστάν, θεωρούνται ύποπτοι για το ότι συνέδραμαν τους τέσσερις Τατζίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στο κέντρο Crocus City Hall, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 143 άνθρωποι.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης