Κατερίνα Τσίρου: Η “ψυχή” του Μουσείου Τύπου 

26/10/2025 | 08:50

Η επετειακή έκθεση για το Έπος του ’40 ξεκίνησε και φέτος στο Μουσείο Τύπου στην οδό Μαιζώνος. Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν πολύτιμα κομμάτια της ιστορίας μας που ίσως να μην γνωρίζουν, μέσα από τα δημοσιεύματα του τότε τοπικού Τύπου.

«Ψυχή» της έκθεσης είναι η υπεύθυνη του Μουσείου Κατερίνα Τσίρου που με την ευγένεια που την χαρακτηρίζει και τις γνώσεις που έχει, «ταξιδεύει» μέσω της ξενάγησης της, τους επισκέπτες σε εκείνα τα χρόνια. Για αυτό και οι επισκέψεις από σχολεία είναι και αυτή τη χρονιά πολλές.

Σημειώνουμε ότι η έκθεση είναι  επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 9.00 με 13:00 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Κατερίνα Τσίρου: Η "ψυχή" του Μουσείου Τύπου 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του