Κατερίνα Σολωμού: Λίγα λόγια για το ΙΚΑ…. αναπολώντας

17/05/2023 | 12:02

Σε μία συγκινητική αναφορεά της η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας καθηγήτρια Ιατρικής Κατερίνα Σολωμού αναφέρει:

Αντικρίζοντας το κτίριο του ΙΚΑ – νυν Κέντρο Υγείας στον Άγιο Αλέξη δεν μπορώ να μην αναπολήσω. Να μην φέρω στο νου μου κάτι που και οι Πατρινοί αναλογίζονται. Ο πατέρας μου ήταν πάνω από όλα γιατρός και όχι υφυπουργός ή Διοικητής του ΙΚΑ. Και ως γιατρός ήξερε που “πονά” το σύστημα. Και φρόντισε ώστε οι Πατρινοί ασφαλισμένοι να έχουν το αποκούμπι τους στον Άγιο Αλέξη. Δυστυχώς όμως ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πλεύρης στο Υπουργείο Υγείας, γκρεμίζουν ότι έχτισαν με τόσο κόπο οι υπέρμαχοι του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Αυτοί που ακολούθησαν τον Γιώργο Γεννηματά. Και ένας εξ αυτών ήταν ο Γρηγόρης Σολωμός. Υπηρετώ την δημόσια Υγεία δεκαετίες. Δεν λέω πολλά λόγια. Λέω ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ, με όλες μου τις δυνάμεις, να κάνω πράξη αυτό που πιστεύω και υπηρετώ. Γιατί υπάρχουν κάποιοι σε αυτή την χώρα που βλέπουν τον ασθενή στα μάτια και όχι στην τσέπη. Και φροντίζουν με υποδομές και προσωπικό αγώνα να του εξασφαλίζουν τα αυτονόητα.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ