Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη έχουμε ζήσει πολλά, έχουμε δυο παιδιά και θα συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια»

09/09/2025 | 21:59

Για τα νέα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και πρόσφατη συνύπαρξη που είχε στον ΑΝΤ1 με τον πρώην σύζυγο της, Κρατερό Κατσούλη μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στις νέες δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Το ‘χουμε» και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.

«Είμαι σε θέση να απαντήσω για το τι θα κάνω φέτος, αλλά δεν θα απαντήσω. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά δεν μπορώ γιατί, όπως λέω πάντα, πάντα πρέπει να μιλάνε τα κανάλια», υπογράμμισε, αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κρατερό Κατσούλη.

«Με τον Κρατερό έχουμε ζήσει πολλά, έχουμε δυο παιδιά και θα συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια μ’ αυτόν τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επιλέξει να είμαστε πια τα τελευταία χρόνια. Όμως είμαστε (σ.σ. οικογένεια) γιατί έχουμε αυτά τα δυο παιδιά που τόσο πολύ αγαπάμε. Αν δεν υπάρχει συνεννόηση με τον Κρατερό, δεν μπορώ να κάνω πράγματα και επίσης δεν μπορεί να κάνει και εκείνος», πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχουμε πάρει αυτές τις αποφάσεις, τότε όλα μπορούν να κυλούν και ομαλά. Χαιρόμουν πάρα πολύ που τους έβλεπα με την Μαρία Ηλιάκη στο πλατό, ήταν για μένα μια συγκινητική και σημαντική στιγμή γιατί είχαμε να βρεθούμε τηλεοπτικά με τον Κρατερό από τους “Κου Κου” και με την Μαρία από το MEGA», πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καραβάτου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς