Κατερίνα Καινούργιου: Το καυτό look της Πρωτοχρονιάς

04/01/2018 | 00:30

“Ας είναι όλα τα βράδια μας τόσο λαμπερά… τόσο χαρούμενα… τόσο ευτυχισμένα όσο αυτό της Πρωτοχρονιάς…”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” υποδέχτηκε το νέο έτος με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της. Φυσικά για τη βραδιά του Ρεβεγιόν επέλεξε ένα ξεχωριστό outfitτο οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η σέξι Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από στιγμιότυπα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram από την όμορφη βραδιά που πέρασε. Με μηνύματα αγάπης αλλά και αισιοδοξίας αποχαιρέτησε το 2017.

“Υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτερα πράγματα μπροστά, από όσα αφήνουμε πίσω”, τόνισε η παρουσιάστρια του Epsilon. Βέβαια για εκείνη ήταν σίγουρα μία πολύ καλή χρονιά αυτή που έφυγε. Το μόνο που της έλειψε ήταν ένας έρωτας για τον οποίο ανυπομονεί μέσα στη χρονιά που έρχεται.

Εκτός από το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς όμως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και άλλα τις ημέρες των γιορτών. Σε ένα από αυτά τη συνάντησε και το TLIFE. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει με total black look στο Box Athens.

Η ίδια αγαπά ιδιαίτερα τις Μέλισσες και δεν είναι η πρώτη φορά που διασκεδάζει με το πρόγραμμα του συγκροτήματος. Μαζί της ήταν και η κολλητή της φίλη Κατερίνα Στεφανίδη. Με σέξι εμφάνιση και οι δύο έκλεψαν τα βλέμματα!

Γυμναστική και αλλεργίες: Μια περίεργη και δύσκολη σχέση

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επιμένει στο «όχι» για συνάντηση με τους Αγγελόπουλους – «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου ζητάει να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτούς»

Βέλγιο: 12χρονος σκοτώθηκε στη διάρκεια καταδίωξής του από την αστυνομία

Υπό την προεδρία Μητσοτάκη σήμερα η σύσκεψη για την πλατφόρμα stegasi.gov.gr

Ισπανία: Η Παρασκευή ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί τον Μάιο – Έσπασε όλα τα ρεκόρ η θερμοκρασία

Μπρουκ Σιλντς: Έκλεισε τα 60 και το γιόρτασε στην παραλία με μπικίνι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «ρίχνουν τους τόνους» για τη συνέχεια των τελικών της Greek Basket League

Η εκτίμηση Άκη Τσελέντη για τον σεισμό στη Ρόδο: “Ας περιμένουμε λίγο…”