Κατερίνα Μπατζελή: Δεν θα γίνω Ιφιγένεια – Είμαι εντός γραμμής του ΠΑΣΟΚ

30/03/2025 | 11:47

«Είμαι εντός γραμμής κόμματος και το έχω αποδείξει με αρθρογραφία και με τη δήλωσή μου» ανέφερε η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Το ΠΑΣΟΚ «ως ένα ιστορικό κόμμα που έχει δείξει τη συμφιλίωση και τις κοινωνικές συναινέσεις θα πρέπει να είναι αρχοντικό και δυναμικό απέναντι στον πολιτικό λόγο έστω και αν από την απέναντι πλευρά αυτός είναι προκλητικός», πρόσθεσε.

«Δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

«Δεν θα γίνω Ιφιγένεια» ξεκαθάρισε συμπληρώνοντας ότι εμμένει «στη γραμμή του κόμματος της που λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές».

«Θα ζητήσω να μου πουν στην Επιτροπή ποιο είναι το ζήτημα» είπε στο Open. «Θα πούμε τι ακριβώς ειπώθηκε» αλλά θέλω να δηλώσω «αισθάνομαι ασφάλεια ότι ανήκω σε ένα χώρο όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και στο πως παίρνονται οι συλλογικές αποφάσεις». «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια» ανέφερε και τόνισε «Δεν αισθάνομαι αδικία γιατί ξέρω ότι με εκτιμούν και τους εκτιμώ».

Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή της στο Νίκο Ανδρουλάκη στη μάχη για τις επόμενες εκλογές.

Η παραπομπή Μπατζελή στην επιτροπή δεοντολογίας

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Μπατζελή, εξέφρασε με αιχμηρό τρόπο τη διαφωνία της με την κεντρική γραμμή, με αφορμή την απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποκαλούσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Παππά «κύριο 13-0».

Η Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, χαρακτήρισε «τοξική και λανθασμένη» την ανακοίνωση του Χαριλάου Τρικούπη για τον Νίκο Παππά.

«Για την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, προσωπικά θεωρώ ότι είναι τοξική και λανθασμένη. Όπως τοξικό είναι ότι ο κ. Παππάς είπε για τον κ. Ανδρουλάκη ότι τον τραβάει κάποιος από το δεξί του πέτο», σημείωσε αρχικά η κυρία Μπατζελή, πηγαίνοντας την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω στη συνέχεια, καθώς τόνισε πως «το ένα φέρνει το άλλο. Όμως, το ΠΑΣΟΚ, ως ένα κόμμα θεσμικό, ουσιαστικό, δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου 13-0. Αποφάσισε η Δικαιοσύνη, αυτή είναι, κλείσαμε».

Για να τονίσει χαρακτηριστικά: «Και να ακολουθούμε το ‘λαγκάζ’ της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος»…

Αρνί βραστό
21/09/2025 | 14:54

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό