Κατασκοπευτικό “θρίλερ” στον Πόρο! Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που παρακολουθούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις – Στις έρευνες και η ΕΥΠ

18/09/2023 | 14:23

Συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας δύο Τούρκοι, οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο. 

Οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία, συνελήφθησαν στην Μονεμβασιά, όπου εξετάστηκαν, και βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα για να εξεταστούν από την ΕΥΠ. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εντοπίστηκε και το drone το οποίο πετούσαν.

Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, όταν οι δύο άνδρες κίνησαν το ενδιαφέρον του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, καθώς πετούσαν drone πάνω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το Πολεμικό Ναυτικό προχώρησε σε μήνυση σε βάρος τους και έτσι έγινε η σύλληψη τους.

newsit.gr

Θ. Μπαρής: Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιδότηση 120.000 € για ελιές στο …αεροδρόμιο Ελευσίνας και για χασισοφυτείες στην Κρήτη

Mεγάλη φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Κλιντ Ίστγουντ για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις: «Έκανα ό,τι μου άρεσε και έπρεπε να το αποδεχτεί η γυναίκα μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν

Γαλλία: Δύο νεκροί από τον καύσωνα – Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός από το 1900

Basketball Champions League: Έμαθαν αντιπάλους ΑΕΚ, Προμηθέας, Καρδίτσα – Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ