Καταδίωξη στην Ιόνια Οδό: Δύο συλλήψεις για περισσότερα από 11 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω στην Ιόνια Οδό  να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 11 κιλών και 700 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (6) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε φυσίγγια των 9mm.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγη: sinidisi.gr

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική