Κασσελάκης: «Σφίγγει ο κλοιός, καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα»

03/04/2024 | 17:03

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ένα χρόνο μετά το έγκλημα!» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δηλαδή» τονίζει: «Επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσθέτει ότι «όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα: Ποιος διέταξε το μοντάζ; Ποιος διέταξε το μπάζωμα; Ποιος μόνταρε; Ποιος μπάζωσε; Γιατί μόνταρε; Γιατί μπάζωσε; Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ λίγο πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί “αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους”;»

Ο κ. Κασσελάκης τονίζει, καταληκτικά, ότι «σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα».

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Τροχαίο σοκ με τραυματίες 24χρονο και 16χρονο – Διασωληνωμένος ο ένας στο Ρίο

Χωρίς προβλήματα πέρασε το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές “κινδυνεύουν” τις επόμενες ώρες

Καιρός: Μεγάλη προσοχή σήμερα Κυριακή – “Σήμα για 100 τόνους νερού δίνουν τα μοντέλα”