Κασσελάκης: Η κυβέρνηση αρνείται την οικονομική δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου

23/06/2024 | 08:49

“Η αδιαφάνεια της πολιτικής ζωής και η ακρίβεια της ΝΔ πρέπει να τελειώσουν”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας την “άρνηση της ΝΔ να φέρει προς συζήτηση στην Βουλή τις δύο τροπολογίες που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: “Αυτή την εβδομάδα, καταθέσαμε 2 τροπολογίες. Ζητήσαμε την κατάργηση του τεκμαρτού εισοδήματος που πλήττει 500.000 ελεύθερους επαγγελματίες και προτείναμε μια ριζική αλλαγή του πόθεν έσχες των πολιτικών αλλά και των κομμάτων. Οφείλουν τα πολιτικά πρόσωπα να αναρτούν όχι μόνο τις δανειακές τους οφειλές, αλλά και τα αποδεικτικά έγγραφα για τις ρυθμίσεις, τις διαγραφές, τις δόσεις του δανείου τους.

Καθώς και οφείλουν τα πολιτικά κόμματα να αναρτούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τoν ισολογισμό τους και όλες τις δαπάνες τους.

Η ΝΔ αρνήθηκε να φέρει προς συζήτηση και τις 2 τροπολογίες. Γιατί αρνούνται την οικονομική δικαιοσύνη και την ελάφρυνση του κόσμου της εργασίας; Γιατί αρνούνται τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου;”.

https://www.zougla.gr/

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες