Κασσελάκης για Γιάννη Λοβέρδο: Η αλαζονεία τους είναι ίδια και με 41% και με 28%

15/07/2024 | 17:17

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει ότι «όμως σαν πράξη το “τσαλάκωμα” στοιχείων έχει τη σημασία του» και πως «η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν».

Αφορμή για την ανάρτηση, όπως φαίνεται στο βίντεο από απόσπασμα πάνελ πρωινής εκπομπής το οποίο παραθέτει ο κ. Κασσελάκης, ήταν η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου να τσαλακώσει χαρτί που του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος με τις τιμές της κιλοβατώρας στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

ΠΗΓΗ

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ