Καρβέλης: Παίρνει στα σοβαρά τον ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας

10/04/2024 | 11:20

 “Παρακαλώ όλους τους γιατρούς, να δέχονται οποιονδήποτε πολίτη έρθει στο Κέντρο Υγείας και ζητήσει εκτάκτως βοήθεια, χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού. Κι αυτό το ζητώ από όλες τις υγειονομικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 6ης ΥΠΕ”, η φράση ανήκει στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Κυρίως από πολίτες που χαίρονται όταν υπάρχουν άνθρωποι σε κέντρα λήψεις αποφάσεων, οι οποίοι παίρνουν πολύ σοβαρά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Μπορούν οι πολίτες και να εξυπηρετούνται άμεσα στις έκτακτες περιπτώσεις αλλά και να μην φτάνουν στα Νοσοκομεία όλα τα περιστατικά “φορτώνοντας” τα τμήματα επειγόντων περιστατικών. Άλλωστε πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ “άνοιξε” το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών και τα Σαββατοκύριακα. 

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!