Καρδίτσα: Δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις στον Παλαμά πλημμύρισαν

06/09/2023 | 15:59

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στον Παλαμά της Καρδίτσας, καθώς σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Συνεργεία της πυροσβεστικής, αλλά και της πολιτικής προστασίας του Δήμου προσπαθούν να απεγκλωβίσουν κατοίκους, καθώς τα σπίτια τους έχουν περικυκλωθεί από λίμνες νερού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της πόλης οι οποίοι -παρά την ασταμάτητη βροχή- έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να οχυρώσουν τα σπίτια τους, τοποθετώντας ακόμα και τούβλα στα πεζοδρόμια.

Η απόγνωση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα δεκάδων πολιτών, που είδαν τους ορμητικούς χείμαρρους να πλημμυρίζουν τα σπίτια και τα καταστήματα τους.

 

ΠΗΓΗ

Ινδία: Το μοιραίο λάθος του συγκυβερνήτη που οδήγησε στη συντριβή του Boeing της Air India – Η θεωρία ειδικού για την τραγωδία

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Με φανελάκια, βεντάλιες και ανεμιστηράκια! ΦΩΤΟ

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του αγνοούμενου ψαρά στον Κακόβατο – Εντοπίστηκε νεκρός στη Ζαχάρω

Ο Μαργαρίτης του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον Νετανιάχου με τους ναζί: «Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν!» – Ανατριχιαστική η σύγκριση, λέει ο Γεωργιάδης – Δείτε βίντεο

H Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης – Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια η κατάκτηση του Eurobasket 1987 στο ΣΕΦ – Βίντεο, φωτογραφίες

5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη – «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»

Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη – Ζήτησε αποκλιμάκωση ο Έλληνας Πρωθυπουργός: «Το τελευταίο που χρειάζεται η περιοχή είναι νέα μέτωπα ανάφλεξης»

Φωτιά στις Σέρρες: Παραδομένη στις φλόγες δασική έκταση στο Μελενικίτσι – Σηκώθηκαν αεροσκάφη