Κανονικά η σέντρα του πρωταθλήματος

03/08/2017 | 22:18

Παρότι δεν βρέθηκε ούτε και σήμερα η χρυσή τομή ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκα και τη NOVA, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για την σέντρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 19-20 Αυγούστου. 

Οι δύο πλευρές όπως αναφέραμε και πριν δεν βρήκαν κοινό σημείο, κάτι που άλλωστε με βάση το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήταν τρομερά δύσκολο να γίνει.

Ωστόσο αυτό που βγαίνει από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι πως η σέντρα Θα γίνει κανονικά, με τις ομάδες να τονίζουν συνεχώς πως υπάρχει άλλωστε σύμβαση που… τρέχει.

Εξαιρετικά χαμηλή πρόταση της ΕΡΤ

Όσον αφορά την πρόταση την ΕΡΤ, η αλήθεια είναι πως προκάλεσε πολλά γέλια, καθώς το κρατικό κανάλι προσέφερε μόλις 600.000 ευρώ για 30 αγώνες και όπως είναι απόλυτα φυσικό δεν υπήρξε συμφωνία.

Πηγή: gazzetta.gr

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο