Κανέλλη για Τσίπρα: Στην ιδέα ότι θα πάθω σοκ εντιμότητας ανατριχιάζω πιο πολύ από το να μου την πέσει ο Νετανιάχου

13/10/2025 | 19:59

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε η Λιάνα Κανέλλη, ερωτηθείς το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.

«Γιατί άνοιξε κάτι; Θα ανοίξει; θα είναι καινούργιο; Δεν πα’ να ανοίξει, εγώ Θα θυμάμαι ότι έκλεισε τράπεζες, την έννοια αριστερά, την έννοια νέος, την έννοια καινούργιος και την έννοια καινούργιος δεινόσαυρος» είπε αρχικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως είπε για τον Αλέξη Τσίπρα «έρχεται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ» με την ίδια να σχολιάζει και τη φράση «σοκ εντιμότητας» που χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Αν είναι σοκ εντιμότητας, εγώ στην ιδέα ότι θα πάθω σοκ εντιμότητας ανατριχιάζω πιο πολύ από το να μου την πέσε ο Νετανιάχου για έναν πολύ σοβαρό λόγο: πας και ψηφίζεις όχι (σ.σ. στο δημοψήφισμα του 2015) και σου βγαίνει “ναι” και πας και ψηφίζεις ένα μνημόνιο αριστερό που υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μου για 100 χρόνια» συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ και κατέληξε:

«Αν βλέπετε κάτι νέο, εγώ τα δεινοσαυράκια προτιμώ να τα κρατήσω στο επίπεδο των παιχνιδιών που έπαιζε ο γιος μου και κανένα δεν θα το βαφτίσω Αλέξη Τσίπρα».

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της