Καμμένος για Κολωνό: Ψάχνει να αναρτήσει τους 213 «πελάτες» του παιδεραστή

11/10/2022 | 08:05

 

Tην οργή του για την πολύκροτη υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί ότι όταν βρει τη λίστα με τα 213 ονόματα που υπήρξαν «πελάτες» του 53χρονου, θα τη δημοσιοποιήσει ο ίδιος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
«Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή θα τα αναρτήσω εδώ με όλα τα στοιχεία τους και καλώ τους συγκρατούμενους του να τον «αναλάβουν» κάντε μου μηνύσεις και αγωγές τα παίρνω όλα επάνω μου» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

https://www.aftodioikisi.gr/

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική