Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανέμει τη φτώχεια στην κομματική του πελατεία

10/12/2018 | 06:49

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι η ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «’Εθνος της Κυριακής» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι έτοιμη να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, δεν έχει κανένα όραμα για τη χώρα, ώστε να αλλάξει τα κακώς κείμενα» και «ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανέμει τη φτώχεια στην κομματική του πελατεία, στραγγίζοντας τη μεσαία τάξη και παράλληλα αποσιωπά τις βαρύτατες ευθύνες που έχει η καραμανλική Δεξιά για τη χρεοκοπία της χώρας».

Επισημαίνει ότι «στρατηγικός μας αντίπαλος είναι «οι κοινωνικές ανισότητες ως φυσική επιλογή» που διακηρύσσει η ΝΔ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των παλαιοκομματικού τύπου διορισμών στο Δημόσιο και της υποβάθμισης της δημοκρατίας, είναι η άκρα Δεξιά του μίσους και οι αντιευρωπαικές δυνάμεις της δημαγωγίας και της οπισθοδρόμησης».

Εκτιμά ότι «ο Παύλος Γερουλάνος είναι ένα ικανό πολιτικό πρόσωπο, μπορεί να προσφέρει το δικό του δημιουργικό στίγμα». «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός δήμαρχος», δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζει ότι «οι επιφυλάξεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζάεφ», σημειώνει όμως ότι «πρέπει να δείξουμε ρεαλισμό και σύνεση σε ένα ζήτημα που έχει κοστίσει υπέρμετρα στην ελληνική εξωτερική πολιτική» και καταλήγει λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να εξασφαλίσει τις αναγκαίες συγκλίσεις».

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο