Καμάρες Αιγίου – Στο σημείο της τραγωδίας – Γιαγιά και εγγονάκι “έσβησαν” όταν παρασύρθηκαν από όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα μια 67χρονη και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού κοντά στη στροφή που οδηγεί στον οικισμό Μπαρμπουναίικα.

Καμάρες Αιγίου - Στο σημείο της τραγωδίας - Γιαγιά και εγγονάκι "έσβησαν" όταν παρασύρθηκαν από όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Καμάρες Αιγίου - Στο σημείο της τραγωδίας - Γιαγιά και εγγονάκι "έσβησαν" όταν παρασύρθηκαν από όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας τη γιαγιά με το μωράκι που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες,εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με τον εγγονό της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο