Καλύβια: Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Γ. Μπελεβώνη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα στα Καλύβια, στις 11 το πρωί, η εξόδιος ακολουθία του Στάθη Γερ. Μπελεβώνη, πατέρα του Προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκη Μπελεβώνη, ενώ πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και έδωσε το παρών για το «τελευταίο αντίο» στον εκλιπόντα.

Συντετριμμένοι από τον χαμό του Στάθη Γ. Μπελεβώνη, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 85 ετών, ήταν η σύζυγός του Μάρω, τα δυο του παιδιά Γεράσιμος και Γιώργος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι συγγενείς του.

Καλύβια: Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Γ. Μπελεβώνη

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του παλαιού ναού Αγ. Νικολάου.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ¨οικογένεια¨ του Παναιτωλικού, με παρόντα τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης και ο Γεν. Αρχηγός, Χρ. Κουτσοσπύρος, προπονητές των ακαδημιών, ενώ από τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό παρέστησαν ο Βασίλης Σταρακάς και μέλη της διοίκησης.

Επίσης μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Φαρμάκης και Ευθύμιος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Πάνος Μπεσίνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Τάκης Παπαχρήστος και μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης και πολλοί παράγοντες του αθλητισμού, του επιχειρηματικού κόσμου και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

kalyvia.gr/

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)