Καλομοίρα: Πέρασα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος

08/10/2025 | 21:33

Για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αμερική, την οικογένεια και τον γάμο της αλλά και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο μίλησε η Καλομοίρα στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Αρχικά, μίλησε για την Ελλάδα και την επαφή που κρατά: «Κρατώ στενή επαφή με την Ελλάδα. Έχω καλή φίλη και ξαδέρφια εδώ στην Ελλάδα, το βράδυ ανυπομονώ να βγω με την κουμπάρα μου, ανυπομονώ για αυτή την επαφή. Στην Ελλάδα παίρνω από τον κόσμο τόσο αγάπη, γιατί είμαι και 21 χρόνια, μεγάλωσα μπροστά στον κόσμο και νιώθω ότι έχω μία επαφή με τον κόσμο οικογενειακή και όταν τους βλέπω ξέρουν τα πάντα. Παίρνω αγάπη και συγκινούμαι πολύ».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην απόφαση της να πάει στην Αμερική, σε μία εποχή όπου γνώριζε μεγάλη επιτυχία: «Κάτι μέσα μου μου έλεγε αν συνεχίσω με όλη την κούραση και με όλο αυτό ότι κάπου στο μέλλον δεν θα μου πάει καλά στην προσωπική μου ζωή ή κάπου αλλού. Ένιωθα ότι πρέπει να φύγω. Και είχα μια σιγουριά κάτι μου έλεγε πρέπει να φύγω τώρα. Το συζήτησα για να φύγω μόνο με το μπαμπά μου. (….) Το πήρα απόφαση και έφυγα την επόμενη μέρα. (…) Αν ήταν σωστό ή λάθος δεν ξέρω. (…) Βλέπω όμως πως έκανα και εγώ λάθη γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου».

Παράλληλα, για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξήγησε: «Όταν ήμουν έγκυος, πέρασα κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να βρω γιατί και νομίζω ότι κατά βάθος ήξερα πως δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα, γιατί διάλεξα την οικογένεια. Νομίζω πως λένε λίγο ψέματα στις γυναίκες ότι μπορούν να τα έχουν όλα. Δεν είναι όλο αυτό αλήθεια, δεν ξαναείσαι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι σημαντικό να λες στα κορίτσια την αλήθεια, για να παίρνουν τις αποφάσεις τους με βάση την αλήθεια. Αν είσαι με τα παιδιά, χάνεις λίγο την καριέρα. Αυτό συμβαίνει όσο καλή και να είσαι. Ακόμα και η μόνη που ξέρω ότι τα συνδυάζει, έχει πέντε ανθρώπους στο σπίτι που την βοηθούν και τέσσερα παιδιά. Είναι τέλειο αν μπορείς να το έχεις, απλά δεν μ’ αρέσει που δεν λένε την αλήθεια. Νομίζω ότι κατά βάθος σε αυτό οφειλόταν η κατάθλιψη. Έλεγα στον γιατρό “είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τα παιδιά μου,αλλά νιώθω θλιμμένη”. Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι μάλλον ήταν αυτό».

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)