Καλοκαιρινές Δράσεις των Παιδικών Χωριών SOS στην Πάτρα

29/06/2021 | 17:12

Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής  Υποστήριξης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας, των Παιδικών Χωριών SOS,  αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους πραγματοποιώντας ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο πανέμορφο  αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.  

Τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες ομαδικού και θεατρικού παιχνιδιού, καθώς και ομάδες  ψυχοπαιδαγωγικού περιεχομένου, οι οποίες μέσω της βιωματικής μάθησης στοχεύουν να ενισχύσουν  την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να αναδείξουν τα μοναδικά τους ταλέντα. 

Γεμίσαμε όλοι τις βαλίτσες μας με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, καθώς είχαμε τη δυνατότητα να  βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά, τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας, μετά από πολύ καιρό.  

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρών για την παραχώρηση του χώρου και το  catering του κύριου Αγγελακόπουλου Νίκου για την προσφορά του γεύματος που δόθηκε στα παιδιά.  

 

*Tο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης  παραμένουν ανοιχτά όλο το Καλοκαίρι και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους . 

Κατερίνα Παπαθεοφίλου, Γεωργία Τζανάκου, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και  Κέντρο Μαθησιακής & Παιδαγωγικής Υποστήριξης Πάτρας, τηλ. 2610-320 879 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00- 18:00), email sospatra@sos-villages

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης