Καλοκαίρι και φλερτ

Ο δρ. Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Ασκητής ήταν καλεσμένος στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου μίλησε για την σημασία του φλερτ.

«Επειδή είναι καλοκαίρι θα πω σε όλους τους νέους ανθρώπους αλλά και σε εκείνους που είναι μόνοι τους να φλερτάρουν. Να απολαύσουν 10 – 15 ημέρες σε ένα νησί της Ελλάδας, όπου είναι μία χώρα πραγματικά ερωτική με ήλιο, κέφι και ζωντάνια.  Να γνωριστούν με έναν άνθρωπο, να φύγουμε από τη μονοτονία του διαδικτύου, από τον μόνωση και τον φόβο της σκέψης, από την κατάθλιψη που μας ”πνίγει” καθημερινά και να απολαύσουμε μια ”γεύση” ζωής», συμβούλευσε ο ειδικός και συνέχισε λέγοντας αναφορικά με το φλερτ πώς «έχει ως νόημα τη επικοινωνία χωρίς στόχο».

Για το φλερτ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ο Θάνος Ασκητής ανέφερε ότι είναι εξίσου σημαντικό να φλερτάρει ο ένας τον άλλον. Ενώ τόνισε «πως τα παιδιά μέσα σε ένα ζευγάρι δεν θα πρέπει να καταλύουν την προσωπική του ζωή».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ