Καλογρίτσας: Έχω αδιάσειστα στοιχεία για τα χρήματα που πήρα από την CCC και για το πού κατέληξαν

10/07/2020 | 22:24

Αδιάσειστα στοιχεία για το βάσιμο όσων υποστηρίζει στην αντιδικία του με την εταιρία CCC αλλά και για την πορεία των χρημάτων που έλαβε αναφέρει ότι διαθέτει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Δημήτρης Λουβερδής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση , ο κ. Καλογρίτσας διαθέτει στοιχεία που θα αναδείξει στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τους ισχυρισμούς του τόσο ως προς την πραγματική αιτία που έλαβε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ όσο και για το που κατευθύνθηκαν και κατέληξαν τα χρήματα εν συνεχεία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συναισθανόμενοι τη σοβαρότητα και τις νομικές προεκτάσεις της υπόθεσης που έχει γεννηθεί κατόπιν της συνειδητής επιλογής της εταιρείας CCC να προβεί σε ψευδείς παραστάσεις ενώπιον Δικαστηρίων της ημεδαπής και της αλλοδαπής και το κυριότερο να εμμείνει σε αυτές (τις ψευδείς παραστάσεις) παρά τις επανειλημμένες έγγραφες προσκλήσεις μας που προηγήθηκαν για να συμμορφωθεί στα επιτασσόμενα εκ του νόμου, επιλέξαμε καταρχήν τη στάση της σιωπής, σε έμπρακτη εκδήλωση του σεβασμού μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο έργο αυτής.

Ωστόσο, οι ανακρίβειες πλείστων δημοσιευμάτων και το βασικότερο η διαστρέβλωση της αλήθειας, μας αναγκάζει να εφιστήσουμε την προσοχή όλων στα κάτωθι:

α) οι ως άνω έγγραφες προσκλήσεις που προηγουμένως απευθύναμε στην εταιρεία CCC να απέχει από κάθε παράνομη πράξη, αυτονόητα στερούν από την ίδια αλλά και από οποιονδήποτε τρίτο – γνώστη της αλήθειας, κάθε νομικό, αλλά και ηθικό αντεπειχείρημα, για τις συνέπειες που επέφερε αυτή η συνειδητή στάση της ίδιας της CCC, αλλά και των προσώπων που συνεργάστηκαν με αυτήν:

β) τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αληθινή συμφωνία και κυρίως τα μέρη που πραγματικά συνήψαν αυτήν, όπως άλλωστε αυτά αναδεικνύονται και από τα κατατεθέντα mail, είναι αδιάσειστα και θα αναδειχθούν στο πλαίσιο της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας.

γ) εξίσου δε αδιάσειστα είναι και τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πού και με υποδείξεις ποιών διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο Κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές.»

Πηγή: newsbeast.gr

 

Πόρισμα «καταπέλτης» για το Τζάνειο: Οι 8 αιτίες για την λάθος μετάγγιση αίματος

Τραμπ: «Θα έπρεπε να μου δώσουν το Νόμπελ Ειρήνης 4 – 5 φορές μέχρι τώρα, αλλά δεν θα το κάνουν»

Πάτρα: Απεβίωσαν και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη

Πάτρα: Φωτιστικό έπεσε μπροστά από το θέατρο Απόλλων – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός ΦΩΤΟ

Ιστορικές ρίζες σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν

Ακραία φαινόμενα από την καταιγίδα εξπρές – Ποιες περιοχές πλήγησαν

Το ιδιαίτερο nail trend που ξεχωρίζει αυτό το καλοκαίρι

Μακαρονάδα με μύδια, λευκό κρασί και σκόρδο