«Καλημέρα Ελλάδα», Αναστασοπούλου σε Παπαδάκη: «Ήμουν ο κρυφός σου πόθος;»

05/09/2022 | 11:36

 

 

Πρεμιέρα σήμερα για την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», έχοντας στο πλευρό τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο επί 31 χρόνια παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου είπαν την πρώτη καλημέρα στο κοινό τους και δεν έλειψαν τα περιπαιχτικά σχόλια μεταξύ τους.

Ο διάλογος των δύο παρουσιαστών

-«Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η νέα παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα».

-«Αγάπη μου, καλωσόρισες».

-«Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι παρέα εδώ μαζί», είπε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου.

-«Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με μένα. Τι να πω εγώ για σένα».

-«Ήμουν κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;» γέλασε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλύπτει ότι το «φλερτ» για την επαγγελματική τους συνεργασία διήρκεσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια είπε ότι ξεκινάει η περίοδος της σκυταλοδρομίας. «Να δώσεις την σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου», είπε προαναγγέλοντας με αυτό τον τρόπο την αποχώρησή του από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι πήγε στον ΑΝΤ1 για να κάνουν εκπομπή μαζί και χαρακτήρισε την ομάδα της εκπομπής «υπέροχη».

https://www.in.gr/

Ανδρουλάκης για Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Αποκαλυπτικά τα στοιχεία για το πώς αντιμετωπίζει η ΝΔ την οικογένεια

ΤΩΡΑ: Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για Γάλλους περιπατητές στο Πουρναρόκαστρο – Ένας εγκλωβισμός

Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να απελάσει στη Ρωσία μια ερευνήτρια του Χάρβαρντ

Εκπρόσωπος τύπου υπ. Οικονομικών: Επεκτείνεται και για το 2025 η έκπτωση φόρου για δαπάνες ανακαίνισης

Η υπερεργασία αλλοιώνει τη δομή του εγκεφάλου, υποστηρίζει μελέτη

Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου

Εύκολη παέγια θαλασσινών

Πότε βγαίνουν οι νέοι πίνακες διαιτησίας