Καλιφόρνια: Μικρό αεροσκάφος έπεσε σε αυτοκινητόδρομο

30/06/2017 | 22:32

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στη Νότια Καλιφόρνια και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το αεροσκάφος συνετρίβη στoν αυτοκινητόδρομο 405 κοντά στο αεροδρόμιο Τζόν Γουέιν στην Κόζα Μέσα, γύρω στις 9:30 τοπική ώρα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Orange County, Λάρι Κούρτζ δήλωσε ότι το μικρό αεροπλάνο.

Δύο άνθρωποι που βρίσκονταν στο αεροσκάφος μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ο Ιαν Γκρέγκορ, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι η συντριβή του αεροπλάνου έγινε κάτω από «αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ