Καλαμάτα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 47χρονου – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

21/01/2023 | 20:51

 

 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα. Ανακοίνωση για τη δολοφονία εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σε αυτήν αναφέρεται ότι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 22χρονος Έλληνας και 38χρονος αλλοδαπός, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη, ενώ ο τελευταίος αναζητείται.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 20.1.2023, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας (σχετ. το από 20.1.2023 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 22χρονος ημεδαπός και 38χρονος αλλοδαπός, εκ των οποίων ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ ο 38χρονος αναζητείται.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, χθες (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ανωτέρω δράστες ανέμεναν τον 47χρονο, ύστερα από προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ τους, όπου ο 38χρονος διαπληκτίστηκε μαζί του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, ο 22χρονος, εντοπίσθηκε σήμερα (21.1.2023) το μεσημέρι στην Καλαμάτα και συνελήφθη.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 50 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία.

https://www.ertnews.gr/

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!