Κακοποίηση Άγγελου: Ο εντολέας μου είχε δει τη μητέρα να χτυπάει το παιδί, λέει ο δικηγόρος του 44χρονου

15/03/2025 | 22:59

Απολογήθηκαν ξανά μητέρα του μικρού Άγγελου και ο σύντροφός της καθώς πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και επιστρέφουν στη φυλακή.

Οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για την αποφυγή επεισοδίων.

Ο δικηγόρος του 44χρονου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε στο Mega και ανέφερε πως ο πελάτης του ισχυρίστηκε ότι είχε δει κάποιες φορές τη μητέρα να κακομεταχειρίζεται το παιδί και πως η 26χρονη αντιμετωπίζει πρόβλημα διανοητικής στέρησης.

«Η συγκεκριμένη, η βιολογική μητέρα, με βάση και τους ισχυρισμούς της, κατά την απολογία και όπως νομίζω είπε μια εκ των υπερασπιστών της, μετά τη χθεσινή απολογία, Παρασκευή 14 Μαρτίου, αντιμετωπίζει πρόβλημα διανοητικής στέρησης», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Η μητέρα πάσχει από κάποια ψυχική νόσο και έπρεπε να της είχε αφαιρεθεί προ πολλού η γονική μέριμνα και να είχαν ενεργήσει γι’ αυτό. Ο εντολέας μου λέει ξεκάθαρα πως είχε αντιληφθεί ότι το χτύπαγε, κυρίως στον επάνω όροφο στο σπίτι που έμεναν γιατί ήταν σαν μεζονέτα και πολλές φορές της είχε κάνει αυστηρή παρατήρηση, της είχε ζητήσει να αποχωρήσει και είχε επικοινωνήσει και με τους γονείς της κλπ, αλλά δεν έκανε το αυτονόητο να την καταγγείλει και να σώσει το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 44χρονου.

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Κι άλλο σοβαρό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Γλαύκου και Ακρωτηρίου – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)