Κακοκαιρία Daniel: “Πνίγηκε” ο Βόλος – Αδιάβατοι οι δρόμοι, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

05/09/2023 | 09:28

 

 

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στον Βόλο.

Ο Βόλος αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Daniel. Οδηγοί κινδύνευσαν όταν εγκλωβίστηκαν στον περιφερειακό της πόλης, ενώ σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Μάλιστα, έκκληση για βοήθεια έκανε κάτοικος του Βόλου, η κ. Ράνια, μέσω του MEGA, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βοήθεια πνιγόμαστε».

«Βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, δεν μπορώ να του ανοίξω να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Είναι πάνω από ένα μέτρο», είπε η ίδια.

«Είμαστε σε απόγνωση, από τις 06:00 το πρωί δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς. Ζητάμε βοήθεια. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε; Είμαστε σε απελπιστική θέση».

 

 

Στις φλόγες διαμέρισμα – Με εγκαύματα ο ένοικος

Η Μοσάντ επιβεβαίωσε ότι ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ είναι ζωντανός

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Παπαδάκη: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης»

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Φωτιά στην Εύβοια: Στον ανακριτή σήμερα ο 52χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό

ΕΠΟ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 6 Ιουλίου

Σπιτικό παντεσπάνι