Κακοκαιρία Daniel: 15 οι νεκροί στη Θεσσαλία – Αναγνωρίστηκε 42χρονος αγνοούμενος

10/09/2023 | 18:37

Στους 15 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη Θεσσαλία μετά τη φονική κακοκαιρία Daniel που ισοπέδωσε την περιοχή καθώς η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα του Παγασητικού ανήκει σε 42χρονο αγνοούμενο.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό και η σορός μεταφέρθηκε σύμφωνα με το Gegonota.news στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος παρασύρθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 17χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Ο γιος του 42χρονου ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και μπόρεσε να ξεφύγει σκαρφαλώνοντας στην οροφή του οχήματος. 

Μαγνησία: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στον Παγασητικό κόλπο

 

ΠΗΓΗ

 

Κέικ καραμέλα
01/02/2026 | 09:35

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!