Κακοκαιρία Bora: Ήχησε το 112 και σε κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία – Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι ως αύριο το απόγευμα

30/11/2024 | 16:26

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (30.11.2024) σε κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία καθώς η Πολιτική Προστασία μέσω του 112 προειδοποίησε για έντονα καιρικά φαινόμενα λόγω της κακοκαιρίας Bora και ζήτησε από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Το μήνυμα του 112 που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ανέφερε πως εξαιτίας της κακοκαιρίας Bora θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που θα πλήξουν τις συγκεκριμένες περιοχές από τις πρώτες βραδινές ώρες ως το απόγευμα της Κυριακής.

«Προειδοποίηση για πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες καθώς και θυελλώδεις ανέμους στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας από σήμερα, πρώτες βραδινές ώρες έως αύριο το απόγευμα. Αποφύγετε τις μετακινήσεις. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών», ανέφερε το 112.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία